+385 (0) 47 655 344  •  Tuškanova 10 C, 47000 Karlovac  •  RADNO VRIJEME  7.00 – 15.00

 // REKLAMNI MATERIJAL

Knjige

NA KNJIGU U TISKU GLEDAMO KAO NA SKUP MEÐUSOBNO POVEZANIH OTISNUTIH PAPIRA OMEÐENIH KORICAMA.

U ponudi imamo veliki izbor papira i uveza te posebne završne obrade koje su vam potrebne za prilagođavanje vaše publikacije.

Knjige mekog uveza idealno su rješenje za tiskanje romana, stripova i slikovnica, a knjige s tvrdim uvezima kada se radi o knjizi s fotografija, diplomskom radu ili katalogu za vašu izložbu, knjiga tvrdog uveza daje vašem radu trajnost.

Knjige dolaze u različitim oblicima, dimenzijama i vrstama uveza. Kada razmišljate o veličini, odnosno dimenzijama vaše knjige, postoje ključne stavke koje biste trebali razmotriti poput troškova proizvodnje. Ako vam je proces stvaranja knjige ili tiskanja preskup, to će povećati cijenu na tržištu i izgubit ćete na konkurentnosti.

Pažnju trebate obratiti na dizajn naslovnice. To je prva stvar koja će čitatelja privući vašoj knjizi pa se stavite u ulogu čitatelja i dizajnirajte je onako kako bi neka knjiga vas privukla: izaberite boje, fontove i fotografije koje odgovaraju temi i atmosferi u knjizi. Imajte na umu da čitatelji uvijek gledaju i zadnje korice stoga razmislite što ćete na njima objaviti: kratki sadržaj knjige, kratku biografiju autora ili preporuke. Unutarnji prijelom knjige većinom je standardiziran tako da maksimalno olakša čitanje.

* odaberite papir
Papir i izgled omota se dogovara s naručiteljem, te u odnosu na naručenu količinu i vrsta uveza npr. meki uvez ili tvrdi uvez.

UPUTE ZA PREDAJU MATERIJALA ZA TISAK  

i

RECENZIJE KNJIGE

potvrdili naši klijenti

%

CIJENA PO ISPISU

%

KVALITETA

%

CJELOKUPNA OCJENA