+385 (0) 47 655 344  •  Tuškanova 10 C, 47000 Karlovac  •  RADNO VRIJEME  7.00 – 15.00

 // REKLAMNI MATERIJAL

Kalendari

ZIDNI KALENDARI

Planirate prilagođene kalendare koji će prvenstveno služiti praktičnim funkcijama? Razmislite o tromjesečnim ili jednomjesečnim referentnim kalendarima. Omogućuju prostor za informacije o vašoj tvrtki kao što su adresa i podatci za kontakt. Na taj način kalendar ima funkciju reklame.  U gornjoj dijelu kalendara nalazi se prostor za sliku koja bi trebala što više govoriti o vašoj tvrtki, ali ostavite dio prostora za podatke o tvrtki. Zidni kalendari imaju prednost jer su izloženi na posebnom mjestu u prostoriji, a korisnici ne moraju tražiti vaše kontakte, te će u svakom trenutku znati gdje ih pronaći. Ovakav prilagođeni kalendar ujedno daje informacije o planiranim aktivnostima, a ako sadrži podatke o tvrtki, služi kao posjetnica.

 

UPUTE ZA PREDAJU MATERIJALA ZA TISAK  

i

JEDNOMJESEČNI  KALENDAR

Kalendar ove vrste olakšava rad i nastoji zadovoljiti organizacijske potrebe, a u isto vrijeme njime možete ukrasiti svoje zidove. Uredite ih fotografijama svoje tvrtke i objesite ih u uredu, darujte ih kupcima ili ih podijelite kolegama kako bi mogli pratiti svoje obveze. Bilo da se radi o tromjesečnim ili jednomjesečnim kalendarima, stranice kalendara igraju važnu ulogu stoga moraju biti jasno vidljive.

TROMJESEČNI

Organizacija i dobro upravljane vremenom su ideali svake tvrtke koja želi učinkovito poslovati. Tromjesečni prikazuje položaj vaših obaveza  u prethodnom mjesecu, vaše trenutne zadatke i vaše buduće planove. Dovoljan je brzi pogled da provjerite status svojih aktivnosti.  Napravite vlastiti kalendar kao poklon za kraj godine svojim klijentima, partnerima i zaposlenicima. To je izvrsna ideja ako vaša tvrtka nudi proizvode ili usluge koji su funkcionalni, korisni i neophodni.

SPIRALNI KALENDARI

Da Vaši kupci i partneri prepoznaju Vašu tvrtku, osigurajte im lijepu reklamu koja će ih pratiti tijekom cijele godine.   Zidni kalendari jedan su od najpopularnijih poslovnih poklona, a ujedno mogu biti i element dugoročne komunikacije s Vašom tvrtke.

STOLNI KALENDARI

Stolni kalendari vam pomažu da brzo provjerite datum, vrijeme preostalo do završetka projekta ili rok za isporuku proizvoda, usluge ili ponude klijentu. Sve više su popularni među tvrtkama, a budući da su isplativi i personalizirani pomažu vam u organizaciji, a istovremeno promoviraju vašu tvrtku. Mali prostor za ispis također je dobro mjesto za vaše bilješke ili poruku. Navedite svoje podatke za kontakt kako bi klijent uvijek imao brzi pristup podacima vaše tvrtke.

KNJIŽNE OZNAKE / Bookmarks – KALENDARI

Držite svoje obveze pri ruci u svakom trenutku uz naše kalendare, jednostavno stavite jedan između stranica knjige. Prilagodite ih svojim umjetničkim djelom ili porukom i dajte ih kupcima kao besplatne darove ili ih ostavite na recepciji da gosti mogu preuzeti.

DŽEPNI KALENDARI

Kalendari džepne veličine, dizajnirani da ih nosite sa sobom kamo god idete, osiguravaju da vam je raspored uvijek na dohvat ruke.   Tražite li zgodne kalendare po narudžbi, odaberite džepne kalendare.  Džepni kalendari izvrsna su ideja za mali poslovni poklon. Posebno za zaposlenike koji veliki dio posla obavljaju izvan ureda.  Tipična veličina džepnog kalendara je 85 x 55 mm, slično formatu kreditne kartice.

Kalendari po narudžbi izvrsni su poslovni pokloni za kraj godine.

RECENZIJE KALENDARA

potvrdili naši klijenti

%

CIJENA PO ISPISU

%

KVALITETA

%

CJELOKUPNA OCJENA