+385 (0) 47 655 344  •  Tuškanova 10 C, 47000 Karlovac  •  RADNO VRIJEME  7.00 – 15.00

 // REKLAMNI MATERIJAL

Billboard

Billboard je najčešća vrsta reklamnog panoa. Osmišljen je za postavljanje jednostavnog papirnatog plakata kojim se učinkovito prenosi reklamna poruka. Uspjeh ovog reklamnog medija sadržan je u njegovoj jednostavnosti i rasprostranjenosti.

Odnosi se na proces ispisa grafike ili slika velikog formata na reklamne ploče korištenjem specijaliziranih tehnika ispisa, kao što je digitalni tisak širokog formata.

Billboardi su velike vanjske reklamne strukture koje se obično nalaze uz autoceste, prometne ulice ili područja s velikim prometom, može biti osvijetljeni i neosvijetljeni. Rasvjeta billboarda utječe na bolje opažanje plakata te kvalitativno pridonosi isticanju reklamne poruke. Ispis jumbo plakata zahtijeva posebno znanje i opremu, budući da velika veličina i vanjsko okruženje predstavljaju jedinstvene izazove, poput osiguravanja da slika ili grafika ostanu živi i čitljivi iz daljine i da mogu izdržati vremenske uvjete, poput vjetra i kiše.

Najčešća dimenzija plakata je 504×238 cm ili 400×300 cm
Plakati se izrađuju na Blueback papiru, odnosno na papiru s plavom pozadinom kako se kod preljepljivanja postojećih plakata ne bi prozirali prijašnji motivi.

UPUTE ZA PREDAJU MATERIJALA ZA TISAK  

i

RECENZIJE BILLBOARDA

potvrdili naši klijenti

%

CIJENA PO ISPISU

%

KVALITETA

%

CJELOKUPNA OCJENA